Een website welke stijlvol en helemaal inspeelt op je bedrijf, product of dienst. Heb je een webdesign in gedachten of besteedt je alles liever uit aan een professioneel team. Ook voor het optimaliseren van een bestaande website en de vindbaarheid van je website verbeteren ben je bij ons aan het juiste adres. De website zal helemaal aangepast worden aan de huisstijl van je bedrijf, product of dienst. Heb je nog geen duidelijke huisstijl dan ontwerpen wij deze ook voor je. Alle websites die wij maken zijn prachtig vormgegeven en kunnen makkelijk beheerd worden. Ook zorgen wij ervoor dat je goed vindbaar zal zijn in Google.

Wij adviseren je graag en vrijblijvend over de verschillende mogelijkheden.

Als startende ondernemer of zzp-er is het starters pakket een uitstekend begin van je website. Je hebt de mogelijkheid om uit verschillende templates te kiezen. Deze wordt geheel aan jouw huisstijl aangepast, op die manier krijgt je een eigen webdesign. Door het gebruik van een CMS (Content Management System) kan je zelf eenvoudig de website aanpassen.

Voor het MKB bieden wij het Website Basis pakket, De complete lay-out van je website wordt gebouwd in de huisstijl/vormgeving van je bedrijf. De website zal op alle mobiele apparaten beschikbaar zijn.

Voor bedrijven die meer willen en hun website willen combineren met Social Media of een webshop heeft Brabant Marketing het website Pro pakket. Dit is een op maat gemaakte website.

Bij Brabant Marketing is alles maatwerk daarom gaan wij eerst met je om de tafel zitten, en bespreken we jou wensen en ideeën.