Over het Carnavalsmuseum

Op een idyllische plek in ‘s-Hertogenbosch, op de plek van het voormalige poortgebouw van het middeleeuwse Zusters van Orthenklooster en gelegen aan de Binnendieze, vindt u het Oeteldonks Gemintemuzejum. Een plek waar u wordt ondergedompeld in de rijke historie van het nationale, internationale én Oeteldonkse carnaval.

Het ‘muzejum’ heeft een vaste collectie met allerlei soorten maskers, kleding, promotiemateriaal, wapens, schildjes en andere waardevolle en belangrijke voorwerpen uit de geschiedenis van carnaval en Oeteldonk. In de zomermaanden worden er ook thematische tentoonstellingen georganiseerd.

Maak een rondleiding met één van onze gast-vrouwen/heren, die u op geheel eigen wijze alles zal vertellen over de historie en bijzonderheden van het carnaval. Kom alles te weten over het carnaval in, maar ook buiten Oeteldonk – tot ver over de grenzen.

Over het project

Voor het Oeteldonks Gemintemuzejum beheren wij alle online communicatiekanalen en bedenken wij effectieve marketing concepten rondom Carnaval.

Opdrachtgever

Nationaal Carnavalsmuseum
(Oeteldonks Gemintemuzejum)

Geleverde diensten

VIDEOCONTENT

Carnaval beleef je in Oeteldonk

Timelaps Begrafenis Boer Knillis

VORMGEVING

Audio vormgeving

Korte social video

SOCIAL MEDIA

Win actie i.s.m. Omroep Brabant

Aankondiging Webcam

Speciale aanbieding

Fijne feestdagen

Aankondiging