Over Koningsdag Vught

Elk jaar kleurt Nederland, Brabant en natuurlijk ook Vught tijdens Koningsdag oranje! Voor het centrum van Vught betekent dit een van de drukst bezochten dagen met veel activiteiten waaronder een grote vrijmarkt, muzikale optredens en tal van kinderactiviteiten. Reden genoeg voor de Stichting Koningsdag Vught om deze dag goed op de kaart te zetten in de regio.

Over het project

Voor zowel de online als offline communicatie naar de bezoekers is ons in 2013 gevraagd een passende campagne te bedenken en te kijken welke middelen er in gezet kunnen worden om deze campagne naar buiten te brengen.

Opdrachtgever

Koningsdag Vught

Geleverde diensten

  • PR & Communicatie
  • Huisstijl & promotiemaetriaal
  • Webdesign & ontwikkeling
  • Social media strategie & beheer
  • Video content productie

Samenwerking partners

HUISSTIJL

De huisstijl van Koningsdag Vught is gebaseerd op de bestaande huisstijl van de Gemeente Vught. In samenspraak met de gemeente is er gekozen voor een extra toevoeging aan het logo door middel van een kroon. De kleuren zijn hetzelfde gebleven aangezien het voor de inwoners van Vught herkenbaar is. Met de slogan Kom… en beleef een koninklijke dag! worden de bezoekers aangespoord om naar het centrum van Vught af te reizen op 27 april.

WEBSITE

Een website welke mobiel goed bereikbaar moet zijn tijdens de dagen voor en op de dag van Koningsdag zelf was een van de belangrijkste vereiste voor de nieuwe website.

Daarnaast moest het programma en de bereikbaarheid snel en makkelijk te vinden zijn. Iedereen moet op elke device de website netjes gepresenteerd krijgen.

Bezoek de website

VIDEOCONTENT

Promotievideo

Interview met burgemeester Roderick van de Mortel

VORMGEVING

Audio vormgeving

Logo animatie

GRAFISCHE CONTENT

Content voor online en offline toepassingen zoals de website social media kanalen en drukwerk.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

OFFLINE ADVERTEREN

Er wordt ieder jaar op verschillende manieren geadverteerd zowel online als offline.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.