Over het Gereghthof

Aan de Helvoirtseweg 183 in Vught vind je de Gereghthof. Een sfeervolle locatie waar je met vrienden of relaties ontspannen kan genieten. Een heerlijk kopje koffie drinken, lunchen, een koud glas bier of wijn, uitgebreid dineren of snel een hapje eten. Daarnaast nog diverse activiteiten en mogelijkheden. De Gereghthof is veelzijdig en stijlvol. In combinatie met de smakelijke gereghten maakt dat een bezoekje aan De Gereghthof voor iedereen een bijzondere ervaring. Een lust voor het oog en smaakpapillen!

Over het project

Wij zijn door de Gereghthof gevraagd om de nieuwe huisstijl, website en content te ontwikkelen. Tekst, beeld en geluid zijn de drie ingrediënten om een sterke content strategie te ontwikkelen. De social media kanalen zijn voor de gast interactiever geworden.

Opdrachtgever

De Gereghthof BV

Geleverde diensten

  • Concept & strategie
  • Digitale content website
  • Social media strategie & beheer
  • Videocontent

HUISSTIJL

De huisstijl van de Gereghthof is stijlvol, eenvoudig en geeft duidelijk aan wat de Gereghthof is. Door gebruik te maken van de cognac kleur in combinatie met zwart is een stoer, maar toch vriendelijke huisstijl gecreëerd.

Lunch | Borrel | Diner

SOCIAL MEDIA CONTENT

Interactief

Een korte social media video in 360 graden waardoor de bezoeker op een interactieve manier wordt meegenomen.

Informatief

Een korte social media video waarin de bezoeker een duidelijk beeld krijgt van de nieuwe plattegrond op zakformaat.

VIDEO

Voor de beleving en meer interactie op de social media kanalen van het Gereghthof hebben wij diverse korte social media video’s geproduceerd. Deze zijn te zien op het Facebook en Instagram account van de Gereghthof.

FOTOGRAFIE

Bekijk hieronder een impressie van de foto’s welke wij voor de Gereghthof hebben gemaakt. De foto’s worden online ingezet op de website en social media kanalen