Over Gemeente 's-Hertogenbosch

Den Bosch, een stad die door haar veelzijdigheid niemand teleurstelt. Laat je verrassen door de historische binnenstad, het unieke winkelaanbod, eigentijdse musea en een hapje en drankje bij knusse cafe’s en restaurants. Verken Den Bosch aan de hand van een stadswandeling of rondvaart en ontdek keer op keer nieuwe plekken. Welkom in Den Bosch!

Over het project

Om de nieuwe Linie 1629 Route app onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep heeft de afdeling Erfgoed van de Gemeente ’s-Hertogenbosch ons gevraagd om een promotievideo te produceren. Waarbij een aantal elementen zoals de twee Augmented Reality (AR) gidsen en de Virtual Reality (VR) van Fort Isabella uit de app terug komen in de video.

Opdrachtgever

Gemeente ‘s-Hertogenbosch
Erfgoed ‘s-Hertogenbosch

Geleverde diensten

  • Concept
  • Videoproductie

VIDEOCONTENT

Ontdek fietsroute Linie 1629 met de speciale tijdreis-app!

Twee ooggetuigen uit de Tachtigjarige Oorlog nemen je mee op reis en vertellen over de spannende historische gebeurtenissen tijdens het Beleg van ’s-Hertogenbosch. Prachtige natuur en indrukwekkende cultuurhistorie wisselen elkaar voortdurend af in deze fietsroute door gemeenten Vught, Sint-Michielsgestel, Heusden en ‘s-Hertogenbosch.

SOCIAL MEDIA

Videocontent voor verschillende social media kanalen