Over Care 4 People

Je hebt een schat van een vrouw, een lief stel kinderen, iedereen in het gezin is gezond. Je hebt een goeie baan en een fantastische vriendenkring en netwerk (dat, zo blijkt later, jou en een goed doel kennelijk ook nog iets ‘gunt’). Niets om je druk, in de zin van ongerust, over te maken.

Dan krijgt Pip, een meisje van twee en dochter van vrienden die iets verderop in de straat wonen, leukemie. Om Pip kan ik, wil ik, moet ik me druk maken. Druk in de zin van Care 4 People. De stichting die, samen met mijn netwerk, fondsen werft voor KiKa, de stichting Kinderen Kankervrij. Kinderen als Pip, en honderden andere ‘Pip-en’, die jaar in jaar uit te horen krijgen dat ze tegen kanker moeten vechten.

Care 4 People organiseert daarom voor het vijfde achtereenvolgende jaar een golftoernooi en aansluitend een veiling. En, als het even meezit schieten we dit lustrumjaar, samen met de vier eerdere edities van het Care 4 People Golf Tournament, door de grens van een half miljoen euro aan opbrengsten voor KiKa. Vijf keer 18 holes en vijf veilingen: goed voor vijfhonderdduizend euro voor onderzoek en bestrijding van kanker bij kinderen. Nog steeds overlijdt een op de vier kinderen aan kanker. KiKa heeft als doel om de genezingskans de komende tien jaar tot 95% te vergroten.

Over het project

Voor Care 4 People hebben wij de website ontworpen

Opdrachtgever

Stichting Care 4 People

Geleverde diensten

  • Webdesign & inrichting