Over Brandweer Vught

Brandweer post Vught is een onderdeel van de veiligheidsregio Brabant Noord. Brandweer Vught is een korps dat bestaat uit ruim 30 vrijwilligers. Naast de taak bij de brandweer hebben de vrijwilligers nog gewoon een baan. Toch hebben de vrijwilligers de zelfde opleiding gedaan als de beroepsbrandweer leden. Het enige verschil met vrijwilligers is, dat ze bij een alarmering van hun huis of werk moeten komen.

De post Vught heeft een wekelijkse oefenavond op maandag avond. De oefenavond is vanaf half acht tot half tien. Ook heeft de brandweer post Vught een eigen Jeugdbrandweer. Deze oefenen op de 1e en 3e dinsdag van de maand. Dit wordt samen met de post Haaren en Helvoirt georganiseerd. De jeugdleden zijn afkomstig vanuit verschillende gemeentes rondom Vught.

Over het project

Voor Brandweer Vught hebben wij diverse video’s geproduceerd. Daarnaast hebben wij een aangepaste vormgeving ontwikkeld voor het gebruik in de video’s. Dit pakket bestaat o.a. uit titelbalken voor namen, uitrukken en algemene berichtgeving, drie verschillende audio logo’s en een logo animatie.

Opdrachtgever

Brandweer Vught

Geleverde diensten

  • Social media video
  • Social media content
  • Logo animatie en outro
  • Audiovormgeving
  • Fotografie

Brandweer Helden

Op het provinciehuis in ‘s-Hertogenbosch is een lichtprojectie te zien van een rood hart. Hiermee toont het provinciebestuur haar steun aan alle helden die in deze bijzondere tijd een bewonderingswaardige rol spelen.

VIDEOCONTENT

Promo Open dag Brandweer Vught

Dit was de open dag van Brandweer Vught

Jeugd Aktief 2018

Voorkom een schoorsteenbrand

VORMGEVING

Audio Logo

Logo animatie

SOCIAL MEDIA CONTENT

Waarschuwing voor bermbranden.

Test jij vandaag de rookmelder?

INTERACTIEF

Facebook Poll

Facebook Poll

FOTOGRAFIE

Rondleiding door de Brandweerkazerne