Over Bezoek Vught

Bezoek Vught is het toeristische platform van de Gemeente Vught. Een toeristische website 2.0 was de start van het opnieuw digitaal wegzetten van al het moois dat Vught te bieden heeft. Mede door de productie van de online videoserie ‘Schatten van Vught’ laten wij iedereen dit zelf ervaren. Het platform biedt alle informatie voor zowel inwoner als bezoeker. Kortom; Jouw bezoek aan Vught begint hier. Bezoekvught.nl

Over het project

Door de Gemeente Vught zijn wij gevraagd om de content te ontwikkelen van de nieuwe toeristische website 2.0. Tekst, beeld en geluid zijn de drie ingrediënten om een sterke content strategie te ontwikkelen. De content is naast de website ook op de sociale media kanalen van Bezoek Vught terug te vinden. Hierdoor ontwikkelen wij een sterke positionering en werken we met heldere en doeltreffende visuals en communicatie.

Opdrachtgever

Gemeente Vught

Geleverde diensten

  • Concept & strategie
  • Digitale content website
  • Social media strategie & beheer
  • Videocontent
  • Audiovormgeving

HUISSTIJL

De huisstijl van Bezoek Vught is gebaseerd op de bestaande huisstijl van de Gemeente Vught. In samenspraak met de gemeente is er gekozen voor een extra toevoeging aan het logo door middel van het woord bezoek. De kleuren blauw en oranje zijn hetzelfde gebleven als dat van de gemeente Vught.

Jouw bezoek aan Vught begint hier!

VIDEOCONTENT

Promo: Jouw bezoek aan Vught begint hier!

Online serie ‘Schatten van Vught’

VORMGEVING

Sound logo

Logo animatie / outro

SOCIAL MEDIA CONTENT

Interactief

Een korte social media video in 360 graden waardoor de bezoeker op een interactieve manier wordt meegenomen.

Informatief

Een korte social media video waarin de bezoeker een duidelijk beeld krijgt van de nieuwe plattegrond op zakformaat.

TOERISTISCHE WEBSITE 2.0.

Inspirerende beelden bieden een echte belevenis, die perfect past bij de eigen stad of streek. Met Citynavigator maak je gebruik van beproefde techniek, maar heb je volledige flexibiliteit om je eigen huisstijl en couleur locale toe te passen.

Een topper van een uitagenda, rijke interactieve kaarten, inspirerende stadsroutes, deals en arrangementen… Citynavigator helpt je om op topniveau je stad of streek te promoten. Een team van 20 internetprofessionals werken continue aan het (door)ontwikkelen van nieuwe modules. We staan dus niet stil, er komen ieder kwartaal nieuwe modules bij. Bepaal zelf welke functionaliteiten je aan je eigen website toe wilt voegen!

ADVERTENTIES

In de huisstijl van Bezoek Vught hebben wij diverse advertenties gemaakt. Deze advertenties worden gebruikt op de lokale omroep van Vught, narrowcasting schermen in het winkelcentrum en bij ondernemers in de winkel.

LANCERING BEZOEK VUGHT

In opdracht van de Gemeente Vught verzorgde wij op Landgoed Huize bergen een speciale avond voor alle partijen welke zich inzetten voor het project “Schatten van Vught”. Bezoek Vught is hier een onderdeel van en de bijbehorende website werd door Wethouder Peter Pennings feestelijk gelanceerd.

 

De coördinatie en organisatie van deze avond hebben wij voor de gemeente Vught verzorgd.