Per 1 juli 2018 gaat Brabant Marketing een strategische samenwerking aan met Insiders. Brabant Marketing verplaatst haar kantoor en activiteiten daarmee naar de Guldengaarde 4 te ’s-Hertogenbosch

Wij blijven wie we zijn

De afgelopen 4 jaar hebben wij ons gericht op het maken van creatieve en effectieve content voor MKB bedrijven. En dit blijven we doen! Daarnaast zijn wij ons het afgelopen jaar gaan richten op de creatie van content voor citymarketing organisaties en zijn om die reden gaan werken met Citynavigator. De beste internettoolbox voor steden en streken in Nederland en tevens een product van Insiders.
Door de samenwerking met Insiders kunnen wij sneller schakelen naar onze klanten en andersom. Ook zijn wij werkzaam voor het nieuwe online platform Tripweb dat een initiatief is vanuit Insiders en in samenwerking met city- en regiomarketeers.

Over Insiders

Een perfecte combinatie van creativiteit, data en techniek. Insiders is internet bureau, gespecialiseerd in online destinatiemarketing. Dagelijks zoekt een team gepassioneerde professionals naar groei, ontwikkeling en uitdaging voor bijzondere bestemmingen zoals Utrecht, Maastricht, Friesland, de Belgische Kust en 50 andere bestemmingen. Insiders is geen team van technici, maar een team van mensen die maar één ambitie hebben: samen het allerbeste uit een bestemming halen: met aandacht en partnerschap. Iedere bestemming verdient het om ontdekt te worden.

Lees meer over Insiders

Over Tripweb

Originele, eerlijke en verrassende trips? Tripweb is er voor mensen die er graag op uit gaan. Die van iedere dag een feestje willen maken. Tripweb is een inspiratieplatform voor een bijzonder event of avontuurlijke dag- of meerdaagse trips. Met liefde samengesteld. Want het leven is mooi en er is zoveel te beleven.

Lees meer over Tripweb

Kom eens langs

Uiteraard ben je van harte welkom op onze nieuwe locatie.
We staan ook hier weer graag voor je klaar. Tot snel!