Bezoek Vught wint award!

De toeristische website van de Gemeente Vught doet het goed. In 2019 groeide het bezoekersaantal met maar liefst met 86% ten opzichte van 2018.

Een klinkend resultaat, waarmee de website op de Citynavigatordag, binnen de categorie ‘kleine steden’, de award voor ‘grootste stijger in 2019’ in ontvangst mocht nemen.

Van de 23 deelnemers kwam Bezoek Vught als beste uit de bus. Ze liet hiermee Bernheze en Doesburg achter zich. Het beheer en onderhoud van de bezoekerswebsite berust in de handen van VVV Noordoost-Brabant en Insiders Online. Ook Brabant Marketing heeft Bezoek Vught in 2019 gebruikt om verschillende campagnes te voeren.

Jouw bezoek aan Vught begint hier

Bezoek Vught wordt gezien en gebruikt als één platform waar inwoners en bezoekers alle toeristische informatie kunnen vinden. In de afgelopen twee jaar zijn verschillende evenementen overgestapt naar het platform en hebben hierdoor geen eigen website meer te onderhouden. Zo is ieder jaar alle informatie van Open Monumentendag, IJsbaan Vught, Kermis en Koningsdag te vinden op Bezoek Vught. Hiermee werken we gezamelijk aan een sterk en uiteindelijk herkenbaar platform.

Vught Viert Vrijheid

De stijging heeft ook mede te maken met de 75 jarige bevrijding van Vught. Op zaterdag 26 oktober 2019 vierde de gemeente Vught deze met het evenement ‘Vught Viert Vrijheid‘. Het evenement werd georganiseerd voor de inwoners van Vught en Cromvoirt. Brabant Marketing heeft in opdracht van de Gemeente Vught en Stichting Centrummanagement Vught de complete campagne en online communicatie mogen verzorgen. Ook hierbij is Bezoek Vught als het informatiekanaal voor de bezoeker gebruikt.

Citynavigatordag

Op donderdag 23 januari kwamen ruim tachtig citymarketingprofessionals samen. Ze kwamen naar ‘s-Hertogenbosch om elkaar te ontmoeten, kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen tijdens de Citynavigatordag 2020. Jaarlijks worden de Citynavigator Awards uitgereikt aan de best bekeken toeristische websites van de aangesloten partners. Citynavigator wordt ook wel gezien als dé online toolbox voor steden, streken en regio’s en is gemaakt door Insiders.

Ga naar Bezoek Vught